Internazionale neemt laat afstand van Parma

Ger
13 september 2009, 17:24   Bijgewerkt: 13 september 2009, 17:49

Internazionale heeft zondag voor eigen publiek met moeite van Parma gewonnen. De titelhouder van de Serie A opende de score pas in de 71e minuut via Samuel Eto'o. Vlak voor het einde legde Diego Milito de 2-0 eindstand vast.

Bij Inter speelde Wesley Sneijder bijna de gehele wedstrijd. Trainer Jose Mourinho haalde de Oranje-international in de 78e minuut naar de kant voor Rene Krhin. Inter staat na drie wedstrijden derde met zeven punten.

Sampdoria nestelde zich naast Juventus aan kop in Italië door een kleine 0-1 overwinning bij Atalanta. Beide clubs hebben nog geen punt ingeleverd. Fiorentina was thuis met 1-0 te sterk voor Cagliari. Alberto Gilardino scoorde tien minuten na de pauze.

Trainer Claudio Ranieri debuteerde bij AS Roma met een overwinning. De Romeinen sloten het uitduel met Siena op 1-2 af. John Arne Riise werd vlak voor het laatste fluitsignaal de matchwinner.