Nilsson vraagteken voor burenruzie met NEC

12 september 2009, 07:30

Vitesse-trainer Theo Bos kan zondagmiddag in de streekderby tegen NEC mogelijk geen beroep doen op Lasse Lars Nilsson. Het meespelen van de Zweedse spits staat op de tocht vanwege knieklachten.

"We moeten kijken hoe het zaterdag gaat", vertelde Nilsson na de training, waarop hij overigens wel voluit ging, tegen De Gelderlander. "Als ik dan volledig kan trainen, zoals vandaag, dan kan ik spelen tegen NEC." Nilsson kampt met een scheurtje in de meniscus van zijn rechterknie. "Misschien hoef ik niet geopereerd te worden. Of misschien kunnen we een eventuele operatie uitstellen tot na het seizoen. Gelukkig is er geen sprake van beschadiging van het kraakbeen. Ik heb een injectie in de knie gekregen. Het is afwachten hoe het verder gaat."

Mocht Nilsson het treffen met de Nijmeegse buurman moeten missen, dan wordt hij vermoedelijk vervangen door Sinan Kaloglu. "We hebben vandaag (vrijdag, red.) een aantal scenario's getraind, met Lasse en zonder Lasse", zei Bos, die verder niet kan beschikken over de langgeblesseerden Jeroen Drost en Ronald Graafland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen