Nijland: "Deense aanwinsten geen verlossers"

Ger
8 september 2009, 16:23   Bijgewerkt: 8 september 2009, 16:54

Met de Denen Thomas Enevoldsen en Morten Nordstrand (foto) legde FC Groningen in de laatste dagen van de voorbije transferperiode twee gewenste versterkingen vast. Algemeen directeur Hans Nijland waakt echter voor te hoge verwachtingen.

"Wij merken dat zij bij publiek en pers op een voetstuk worden geplaatst. In het Dagblad van het Noorden wordt zelfs gesproken over 'Deense verlossers'. Zo zien wij dat echter niet", laat Nijland weten op de website van FC Groningen. "De indruk wordt gewekt dat wij diep in de problemen zitten en dat met de komst van deze twee spelers alles wordt opgelost. Dat beeld willen wij wegnemen."

"Natuurlijk kenden wij een moeilijke start, maar van paniek of geen vertrouwen, is geen sprake", stelt de algemeen directeur. "Met de komst van Enevoldsen en Nordstrand hebben wij de selectie op de gewenste sterkte gebracht. Natuurlijk zijn wij heel blij met hun komst, maar we mogen geen wonderen van hen verwachten. Het is niet reëel alle druk bij deze twee nieuwe spelers neer te leggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen