Sturing begrijpt keuzes Sarpong en Kaya niet

Ger
3 september 2009, 14:26   Bijgewerkt: 3 september 2009, 14:42

Edward Sturing baalt dat Jeffrey Sarpong (Ajax) en Onur Kaya (Vitesse) niet op huurbasis naar FC Volendam zijn gekomen. Beide spelers gaven dinsdag vlak voor het verstrijken van de transferdeadline aan liever bij hun club te blijven.

"Die jongens spelen blijkbaar liever op maandagavond in het tweede elftal", aldus de Volendam-trainer in het Noordhollands Dagblad. "Sarpong gaf aan dat hij bij Ajax voor zijn kans wil strijden. Ik denk dat het erg lastig voor hem gaat worden. Met Kaya heb ik uitgebreid gesproken. Hij wilde liever naar Turkije, maar nu gaat hij dus helemaal nergens heen. Zijn contract bij Vitesse loopt af, Volendam was voor die jongen een perfecte etalage geweest om zich bij andere clubs in de picture te spelen. Het is jammer voor ons, maar spelers moeten wel naar Volendam wíllen komen."

Sturing greep met Volendam ook naast Jan-Arie van der Heijden. De Ajacied koos voor Willem II. "Dat kan ik dan wel weer begrijpen, dat zo'n jongen voor een eredivisieclub kiest", zegt de oefenmeester. "Het is jammer dat er nu niemand is gekomen, maar je moet als club niet halen om het halen. Het moeten wel versterkingen zijn, en betaalbaar natuurlijk. De bedragen die De Graafschap voor spelers betaalt, daar kunnen wij echt niet tegen op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen