Simons: "Geen moeite met rol als reserve"

31 augustus 2009, 09:56   Bijgewerkt: 31 augustus 2009, 10:04

Sinds zijn komst in 2005 was Timmy Simons altijd onomstreden bij PSV, maar daar is nu verandering in gekomen. Tegen FC Groningen moest de Belg genoegen nemen met een rol als reserve. Pas na rust mocht hij als invaller in de ploeg komen.

"Een nieuwe situatie, maar ik heb daar absoluut geen moeite mee", reageert hij op de website van PSV. "Begrijp me goed: een voetballer wil altijd spelen, maar een prof moet ook begrip hebben voor tactische veranderingen die de trainer wil toepassen."

"In onze selectie hebben spelers verschillende kwaliteiten en de afgelopen wedstrijden heeft de trainer bepaalde accenten willen leggen. In onze groep heeft hij die opties ook om te kiezen. Bij een club als PSV is het belangrijkste dat we aan het einde van het seizoen staan waar we willen staan. Ik geef elke dag honderd procent om mijn bijdrage daaraan te blijven leveren", besluit de middenvelder, die benadrukt dat PSV dit seizoen alle spelers hard nodig heeft. "Het seizoen is lang en we hebben iedereen nodig. Je kunt echt geen seizoen doorkomen met elf spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen