Losada: "Winnen of afhaken voor Heerenveen"

27 augustus 2009, 10:12   Bijgewerkt: 27 augustus 2009, 10:20

SC Heerenveen kan vanavond de moeizame seizoensstart in één klap goedmaken, door in de voorronde van de Europa League te winnen van PAOK Saloniki. Na het 1-1 gelijkspel in Griekenland ligt nog alles open, maar de betere kansen zijn voor de Friezen. "Het is winnen of afhaken", zegt Hernan Losada op de Heerenveen-website.

De Argentijnse middenvelder wacht een heet avondje tegen de Grieken. "Reken maar dat PAOK alles zal doen om door te gaan. Daar moeten we klaar voor zijn. PAOK moet scoren, maar wij kunnen niet op de nul spelen. Dat is een veel te riskante tactiek."

"We moeten het voetballend oplossen, maar als groep ook bereid zijn om tot op het randje of er over te gaan. Reken maar dat PAOK dat doet. Dat was in Griekenland ook zo. Ik heb uitgedeeld, maar ook flink wat schoppen geïncasseerd. Dat hoort er bij. Ik vond het schitterend. Als 30.000 mensen op de tribune je haten, ben ik op mijn best", vervolgt de middenvelder, die per sé de groepsfase van de Europa League wil halen. "Als we winnen, krijgen we zes big games. Wedstrijden tegen sterke tegenstanders uit andere voetbalculturen. Dat is goed voor de club en goed voor ons als spelers. Ik wil door. Ik zal alles doen wat de wedstrijd vraagt om PAOK uit te schakelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen