Benitez baalt: "Het moet veel beter"

25 augustus 2009, 09:52

Liverpool wilde dit seizoen eindelijk weer eens landskampioen worden, maar voorlopig draait de ploeg voor geen meter. Tegen Aston Villa (1-3) werd maandag al de tweede nederlaag van het nog prille seizoen geleden. De achterstand op koplopers Tottenham Hotspur en Chelsea is hierdoor al opgelopen tot zes punten.

"We speelden gewoon niet goed genoeg", zegt manager Rafael Benitez over de wedstrijd tegen Villa. "We begonnen nog best aardig, maar daarna maakten we te veel fouten. De 0-1 was een eigen doelpunt en ook later in de wedstrijd maakten we fouten op cruciale momenten. Tegen een team als Aston Villa mag je geen onnodig balverlies lijden en dat gebeurde te veel. Dat moet beter", baalt hij.

Van een crisis wil Benitez nog niets weten. "Het belangrijkste is dat we komend weekend drie punten pakken tegen Bolton. Verder kijk ik nog niet. De enige manier om de weg naar boven in te slaan, is wedstrijden winnen. Ik ben er van overtuigd dat we dat kunnen. De ervaren spelers moeten ons op sleeptouw nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen