Salcido: "Vertrek bij PSV niet aan de orde"

24 augustus 2009, 21:00

Carlos Salcido blijft vermoedelijk nog minimaal een half jaar bij PSV. De Mexicaan aasde vorig seizoen nadrukkelijk op een transfer, maar inmiddels is die situatie veranderd. "Mijn situatie van vorig jaar is niet te vergelijken met die van nu. Op dit moment ben ik absoluut niet bezig met een vertrek uit Eindhoven", zegt hij op PSV.nl.

Salcido zit een stuk beter in zijn vel dan vorig seizoen onder Huub Stevens en Dwight Lodeweges, benadrukt hij. "Ik ben vrijer in mijn hoofd en heb een goede communicatie met de trainer. Hij is heel duidelijk in zijn uitleg en je merkt ook dat iedereen in de kleedkamer zich betrokken voelt bij de groep en waar we mee bezig zijn. Ik vind Fred Rutten een van de beste trainers met wie ik ooit heb samengewerkt. Hij is duidelijk in zijn communicatie, hij heeft een duidelijke visie die hij heel goed overbrengt op de groep. Met oog voor details en voor alle spelers van de selectie."

Op de vraag of hij dus niet langer hoopt op een transfer, is het antwoord van de Mexicaan (29) helder. "Nee, dat is op dit moment niet aan de orde. Iedereen weet hoe de voetballerij werkt, maar ik ben zelf niet bezig met een vertrek. Wat vorig jaar is gebeurd, is voor mij verleden tijd." Dat hij op dit moment niet verzekerd is van een basisplaats, accepteert hij. "Tot nu toe kan ik niet honderd procent tevreden zijn met mijn eigen spel. Ik weet dat het beter moet, ik weet dat ik beter kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen