Anderlecht al vrijwel kansloos na zeperd in Lyon

19 augustus 2009, 22:33   Bijgewerkt: 19 augustus 2009, 23:14

Anderlecht kan deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League uit het hoofd zetten. In Frankrijk ging de ploeg uit Brussel met liefst 5-1 onderuit tegen Olympique Lyon. Bij rust was het al 4-0 voor de Fransen.

Pjanic opende na tien minuten de score voor Lyon, door een vrije trap binnen te krullen. Vanaf elf meter zorgde aanwinst Lisandro Lopez voor 2-0, waarna ook Bastos en Gomis nog voor rust hun doelpuntje meepikten. Vlak na de hervatting bracht Matias Suarez de hoop terug bij Anderlecht door 4-1 te maken, maar met zijn tweede treffer van de avond bracht Gomis even later de marge weer op vier voor Lyon. In de slotminuut was Delgado zelfs nog dicht bij de 6-1, maar zijn kopbal kwam op de lat.

Naast Olympique Lyon staat ook FC Zurich al met anderhalf been in de groepsfase van de Champions League. De kampioen van Zwitserland won in Letland met liefst 0-3 van FK Ventspils. Voormalig PSV'er Johan Vonlanthen opende de score voor Zürich, dat nooit eerder deelnam aan de groepsfase van de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen