Engelse promovendi beginnen slecht aan seizoen

15 augustus 2009, 17:59   Bijgewerkt: 15 augustus 2009, 18:53

In Engeland zijn twee van de drie promovendi hun campagne op het hoogste niveau in mineur begonnen. Zowel Wolverhampton Wanderers als Burnley FC leed een 2-0 nederlaag, tegen respectievelijk West Ham United (thuis) en Stoke City (uit).

Mark Noble en Matthew Upson velden met elk een goal het vonnis over The Wolves, terwijl Ryan Shawcross en Stephen Jordan (eigen treffer) Burnley de das omdeden. Birmingham City, de andere promovendus, opent zondagmiddag de competitie met een uitwedstrijd tegen Manchester United.

Manchester City, dat deze zomer miljoenen spendeerde op de transfermarkt, trapte het seizoen af met een overwinning bij Blackburn Rovers. Door goals van aankoop Emmanuel Adebayor en Stephen Ireland werd het 0-2.

davis
rodallega

rodallega]}Verder viel er twee keer een 0-1 uitslag te noteren tijdens de eerste voetbalzaterdag in Engeland deze jaargang. Sunderland speelde zich met die score voorbij Bolton Wanderers en Portsmouth werd met die minieme marge geslachtofferd door Fulham.

Aston Villa, dat zonder Wilfred Bouma aantrad, verloor de seizoensouverture van Wigan Athlectic. Op Villa Park werd het 0-2 voor de bezoekers, bij wie Mario Melchiot de hele wedstrijd in actie kwam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen