Coolen vol lof over 'titelkandidaat' Go Ahead

15 augustus 2009, 14:28

Go Ahead Eagles kent een uitstekende start van het seizoen. Tegen RBC Roosendaal boekte de Overijsselse formatie vrijdag de tweede zege op rij (3-1). Volledig verdiend, vindt de verliezende trainer Rini Coolen van RBC.

"Go Ahead Eagles is gewoon veel verder dan mijn ploeg. Het is niet voor niets dat sommigen ze als outsider voor de titel tippen", zegt Coolen in De Stentor

"Ho ho Rini, voer de druk nou niet op", reageerde Eagles-coach Andries Ulderink lachend. Toch kon ook hij niet ontkennen dat zijn ploeg een prima partij speelde tegen RBC. "Vooral de eerste helft was het van onze kant erg goed en hadden we op het middenveld constant een speler meer. Onze aanvallers zetten steeds prima druk op de tegenstander. Daar begon het mee", aldus de tevreden oefenmeester.

Ook aanvaller Koen van der Biezen ziet dat zijn ploeg op de goede weg is. Vooral de teamspirit is volgens hem dik in orde. "Dat is misschien wel het grootste verschil met vorig seizoen. Van de nummer één tot en met de nummer 22 werkt iedereen hard en zijn we één team. We hebben geen stoorzenders meer in de groep."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen