Janssen: "FC Twente niet de sterkste ploeg"

Ger
10 augustus 2009, 15:16   Bijgewerkt: 10 augustus 2009, 15:29

FC Twente werd woensdag diep in blessuretijd door Sporting Lissabon uit de voorronde van de Champions League gedrukt. De Enschedese ploeg wilde zondag in de competitiewedstrijd tegen PSV (1-1) de midweekse Europese kater wegspoelen.

"Iedereen was enorm geconcentreerd. We wilden echt een goed resultaat neerzetten en hebben keihard gewerkt. Bij vlagen hebben we heel goed gespeeld", laat Theo Janssen aan FCUpdate.nl weten. De Tukkers kregen het na een half uur spelen wel even lastig toen PSV-spits Danny Koevermans in het veld kwam voor verdediger Dirk Marcellis. "Daar hadden we het voor rust best moeilijk mee. In de tweede helft hebben we de balans weer hersteld."

De middenvelder van FC Twente kreeg niets mee van de hatelijke spandoeken die een deel van het thuispubliek had gericht aan PSV-trainer Fred Rutten en diens assistent Erik ten Hag, die jarenlang werkzaam waren in Enschede. "Dat is me tijdens de wedstrijd totaal niet opgevallen. Wij als team hadden wel zoiets van: 'jongens, leuk dat jullie zijn weggegaan, maar vandaag gaan jullie hier echt niet winnen'. Met dit gelijkspel kan ik wel leven."

"We hebben een fantastische ploeg. De organisatie staat als een huis en binnenkort gaat het stadion weer uitgebreid worden. Aan alles merk je dat FC Twente steeds professioneler wordt", zegt Janssen, die vorig seizoen met zijn club op de tweede plaats in de Eredivisie eindigde. Verder omhoog kijken is volgens de middenvelder niet aan de orde. "Als je reëel bent en een blik werpt op de andere clubs, zijn wij niet de sterkste. Met een kampioenschap zijn we absoluut niet bezig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen