Afellay: "Maakt me niet uit op welke plek ik sta"

Ger
10 augustus 2009, 09:46   Bijgewerkt: 10 augustus 2009, 10:17

Ibrahim Afellay is sinds de komst van coach Fred Rutten niet meer zeker van een centrale rol in de middenlinie van PSV. De Oranje-international moest zich zondag tegen FC Twente (1-1) tevreden stellen met een optreden als rechtshalf.

"Die positie is niet nieuw voor me. Vooral als beginnend profvoetballer heb ik er veel gespeeld", aldus Afellay tegen FCUpdate.nl. De middenvelder maakt zich naar eigen zeggen niet druk over de verandering. "We hebben nu eenmaal veel spelers die op verschillende posities uit de voeten kunnen. Het maakt mij echt niet uit op welke plek in het elftal ik sta. Ik kan ook vanaf rechts een stempel op het spel van PSV blijven drukken."

"Rutten is een fantastische trainer en ik probeer de taken die hij me meegeeft zo goed mogelijk uit te voeren. Hij weet echt wel wat het beste is voor het team", zegt Afellay, die tevreden is over de eindscore. "Een gelijkspel bij FC Twente is een goed resultaat. Als PSV'er wil je alles winnen, maar op bezoek in Enschede sta je gewoon voor een lastige klus. Al hebben we als team een goede prestatie neergezet en uiteindelijk ook de beste kansen gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen