Brys wijst Barakat aan als nieuwe aanvoerder

5 augustus 2009, 15:23

Adnan Barakat is de nieuwe aanvoerder van FC Den Bosch. Dat heeft Marc Brys, de nieuwe trainer van de Bosschenaren, woensdag bekend gemaakt. 

"Adnan heeft zich in de voorbereiding onderscheiden als de nieuwe leider van het hernieuwde FC Den Bosch. Zijn ontegensprekelijke voetbalkwaliteiten, koppelt hij aan charisma, sociale bewogenheid en leiderschapstalenten. Kortom, hij gaat de brug vormen tussen technische staf en spelers op het veld", aldus Brys.

De 26-jarige Barakat is als aanvoerder de opvolger van routinier Peter van den Berg, die FC Den Bosch afgelopen zomer verliet. Hij is nu jeugdcoach bij Sparta.

Overigens hoopt Brys zich dit seizoen met FC Den Bosch te kunnen plaatsen voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. "Na inzicht in onze eigen kwaliteiten te hebben verkregen in de voorbereiding durft de groep uit te spreken dat ze volop voor een plaats in de Jupiler Play-Offs wil gaan. Als we het uiterste uit onszelf halen en naar best vermogen presteren, lijkt dit voor ons een realistische uitdaging."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen