Livingston-voorzitter brengt eigen club in gevaar

28 juli 2009 – Het voortbestaan van Livingston is in serieus gevaar terechtgekomen nadat de preses van de Schotse club, Angelo Massone, op advies van zijn financieel adviseur een afkoopsom van ongeveer dertigduizend euro heeft geweigerd, meldt SkySports.

De eerstedivisionist verkeert al lange tijd in acute geldnood en lijkt alleen gered te kunnen worden als het wordt verkocht. Dat stelt Donald McGruther, de financieel adviseur van de Schotten, althans. Massone wil echter niets weten van een verkoop en is bovendien niet van plan zijn biezen te pakken.

McGruther, die Massone maandag namens alle schuldeisers het eerder vermelde bedrag bood, geeft de voorzitter tot woensdagmiddag de tijd om de geldsom alsnog te accepteren. Anders vreest hij het ergste. "Als hij voor de deadline niet akkoord gaat, dan moeten we helaas alle bezittingen van de club verkopen", zegt McGruther.

"Er zijn partijen die willen participeren in Livingston, maar vooralsnog happen zij niet toe omdat de club nog in handen is van mr. Massone", besluit hij.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 1 april 2020

  2. dinsdag 31 maart 2020