Verhoeven: "Het was een tikkie van niks"

Ger
22 juli 2009, 11:48   Bijgewerkt: 22 juli 2009, 13:43

Jeroen Verhoeven had maandag aanvankelijk niet door dat hij een fikse blessure had opgelopen. De doelman, die deze zomer van FC Volendam naar Ajax overstapte, is zes weken uit de roulatie met een gebroken middenhandsbeentje.

"Tijdens een loopoefening moesten we over een hekje springen en tikte ik met mijn ringvinger het randje aan. Het was een tikkie van niks", zegt Verhoeven in De Telegraaf over het moment waarop hij zich blesseerde. "Het was niet pijnlijk en ik heb gewoon doorgetraind. Na afloop werd mijn hand echter dik, waarna de dokter uit voorzorg een fotootje wilde maken. Gelukkig maar, want er was duidelijk een scheurtje in het bot zichtbaar."

"Natuurlijk is dit - zo kort nadat ik blij bij Ajax binnenkwam - vervelend, maar geblesseerd raken is inherent aan voetbal. Bij FC Volendam heb ik de laatste vier jaar alles gespeeld. De vorige keer dat ik aan de kant stond, was nadat ik een glasplaat op mijn been had gekregen. Ik kan alleen geen ballen vangen. Mijn hand zit nu vier weken in het gips en daarna zal ik hem moeten 'optrainen'."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen