Verhoeven wil het Jol moeilijk maken

Koen Freriks
15 juli 2009, 13:10

Ajax verraste vorige week door Jeroen Verhoeven naar Amsterdam te halen. Niet echt een topaankoop, zo redeneerden veel Ajax-fans, maar toch raakte de 29-jarige doelman al snel gewend bij zijn nieuwe club.

Trainer Martin Jol ziet in Verhoeven de vervanger van Dennis Gentenaar. Zelf durft hij ook verder te kijken. "Ik ga ervoor zorgen dat degene die zondag moet spelen zo scherp mogelijk is, maar óók proberen de keuze voor de trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Want ze zeggen het dan wel, maar ik doe mijn uiterste best om ooit eens in Ajax 1 te spelen. Al ben ik natuurlijk gehaald als derde keeper. Ik begin dus als het ware met een achterstand", zegt Verhoeven in VI.

De eerste dagen op trainingskamp De Lutte, waar Ajax jaarlijks vooral flink aan de conditie werkt, vielen Verhoeven mee. "Ik train lekker. Ik heb vorig jaar Edwin Zoetebier als keeperstrainer gehad. Wij trainden altijd hard, omdat we tegen ploegen speelden die normaal gesproken beter konden voetballen. Dus moesten wij fysiek sterker zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen