Vitesse: alles of niets tegen NAC Breda

17 maart 2006, 10:42

Voor Vitesse is het vanavond in Breda een kwestie van erop of eronder. De Arnhemmers maken nog kans op deelname aan de play-offs, maar hebben een achterstand van vijf punten op de felbegeerde negende plaats. Vanavond telt voor de mannen van trainer Edward Sturing dan ook slechts één ding: winst.

Tegen het kwakkelende NAC Breda moet Vitesse winnen om aansluiting te krijgen met het rijtje clubs dat strijdt om een plaats in de play-offs. Ook NAC heeft de punten echter hard nodig. De Brabanders hebben slechts één punt voorsprong op Heracles Almelo, de huidige nummer zestien van de ranglijst. Hierdoor verwacht Vitesse-trainer Sturing een open wedstrijd. "Beide clubs hebben niks aan een gelijkspel in dit stadium van de competitie", beseft de oefenmeester zich.

Sturing kan in Breda geen beroep doen op de geblesseerden Peter van den Berg, Michael Jansen, Etienne Esajas, Tom de Mul en Abubakari Yakubu. Bij NAC ontbreken Anouar Diba, Mike Zonneveld, Rob Penders, Victor Sikora en Tony Vidmar door blessures.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen