PSV klopt Brøndby IF in strijd om Kjeld Rasmussen Cup

11 juli 2009, 17:41   Bijgewerkt: 11 juli 2009, 21:23

Het PSV van Fred Rutten boekte zaterdag een mooi succesje. In Kopenhagen werd Brøndby IF met 1-2 verslagen, waardoor de Eindhovenaren beslag legden op de Kjeld Rasmussen Cup IV. Balasz Dzsudzsak en Danko Lazovic maakten de goals.

Dzsudzsak zorgde voor rust voor de 0-1. Na een gelijkmaker van Farnerud maakte Lazovic, met nog een half uur op de klok, het winnende doelpunt. De Serviër was amper één minuut daarvoor in de ploeg gekomen voor Nordin Amrabat. Bij Brøndby deed voormalig Ajacied Michael Krohn-Dehli mee. Hij kreeg een gele kaart.

Bij PSV maakte Ola Toivonen zijn eerste speelminuten in de voorbereiding. De Zweed hervatte als laatste de training, omdat hij tot lang na het seizoen nog verplichtingen had met de nationale jeugdselectie van zijn land. Rutten deed in Kopenhagen een beroep op vier spitsen. Naast Toivonen en Lazovic waren dat Danny Koevermans (in de basis) en de dinsdag tegen RKC nog twee keer scorende Jonathan Reis.

Rutten begon met André Ooijer en Francisco 'Maza' Rodriguez centraal achterin. Marcellis stond in de eerste helft rechtsachter. De middenlinie werd geformeerd door Timmy Simons, Ibrahim Afellay en aanwinst Orlando Engelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen