Volendam veegt Ajax-bod op Verhoeven van tafel

6 juli 2009, 14:04   Bijgewerkt: 6 juli 2009, 14:14

FC Volendam heeft een bod van Ajax op Jeroen Verhoeven afgewezen. De 29-jarige doelman moet bij de Amsterdammers de derde keeper worden, achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer. Die positie is sinds het vertrek van Dennis Gentenaar naar VVV Venlo vacant.

"Het eerste bod van Ajax hebben we afgewezen", zegt Volendam-manager Peter Wijker, die geen bedragen wilde noemen, tegen het Noordhollands Dagblad. "Als Ajax Jeroen écht graag wil hebben, dan moeten ze onze prijs voor hem betalen en niets minder."

De Wijdbroeken zien in Verhoeven een belangrijk onderdeel van het team. "Wij zijn er helemaal niet blij mee als Jeroen vertrekt, want hij is onze aanvoerder en bovendien een boegbeeld van de club. De komende jaren moet hij een belangrijke rol in ons elftal gaan vervullen. En bovendien: vind maar eens een goede vervanger een maand voor de start van de competitie.''

Verhoeven ziet een overstap naar de Amsterdam ArenA wel zitten. "Mijn zaakwaarnemer Jan Kabalt heeft inmiddels contact gehad met Ajax. Ajax is een topclub, wie dan geen interesse heeft... Eerst moeten de clubs eruit zien te komen, dan is het mijn beurt om met Ajax te praten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen