NAC Breda test Molyneux af, interesse in drietal

6 juli 2009, 10:43   Bijgewerkt: 6 juli 2009, 10:50

NAC Breda legt Lee Molyneux geen contract voor. De linksback was de afgelopen week op proef bij de Bredase club, maar wist de technische staf niet van zijn kwaliteiten te overtuigen, zo schrijft BN De Stem.

Door het aftesten van de Engelsman, moet NAC op zoek naar een andere vervanger voor Patrick Mtiliga. Volgens de regionale krant hebben de Brabanders RKC'er Ferne Snoyl op de korrel. Tot die tijd neemt de van Ajax overgekomen Robert Schilder de positie van linksback in.

Verder vertrekken er naast Mtiliga deze zomer mogelijk nog meer spelers uit het Rat Verlegh Stadion. Middenvelder Kees Kwakman kan naar de Duitse tweededivisionist FC Augsburg, maar kan in Breda ook een opgewaardeerde verbintenis tekenen, zoals contractueel is vastgelegd.

Ook Donny Gorter en Matthew Amoah genieten de interesse van andere clubs. Naar verluidt zou Gorter zich op de radar van FC Groningen bevinden, terwijl Amoah onder meer in de belangstelling zou staan van enkele Arabische clubs. NAC heeft nog geen concrete aanbiedingen gehad op het duo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen