Vitesse hoopt op Hofs en spits, Junker bijna weg

21 juni 2009, 18:24   Bijgewerkt: 21 juni 2009, 18:30

Vitesse hoopt zich voor het sluiten van de markt te versterken met Nicky Hofs en een spits. Zondag kreeg Hofs te horen dat er geen toekomst meer is voor hem bij Feyenoord en mag uitzien naar een nieuwe werkgever. Afgelopen seizoen voetbalde de middenvelder al op huurbasis bij Vitesse.

Het vastleggen van een spits en Hofs vormen zeer waarschijnlijk de enige Arnhemse activiteiten op de transfermarkt. "Onze financiële middelen zijn waarschijnlijk niet toereikend om meer te doen op de transfermarkt", zei Van der Kraan tegen Omroep Gelderland. De algemeen directeur liet tevens optekenen dat het vertrek van Nicky Kuiper naar FC Twente intern wordt opgelost.

Tegenover de gehoopte komst van Hofs en een spits staan de scheidingen met Mads Junker en Haim Megrelishvili. Eerstgenoemde wordt, mits hij maandag de medische keuring doorstaat, voor één seizoen verhuurd aan Roda JC.

Megrelishvili is net terug van een verhuurperiode, bij Maccabi Tel Aviv. De Israëlische verdediger mag echter definitief vertrekken uit de Gelderse hoofdstad. "We hebben hem en zijn zaalwaarnemer laten weten dat hij kan uitkijken naar een nieuwe club. De kansen om hier aan spelen toe te komen, zijn gering", aldus Van der Kraan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen