Beasley: "Italië strafte fouten genadeloos af"

16 juni 2009, 13:16   Bijgewerkt: 16 juni 2009, 13:28

De Verenigde Staten waren maandag tijdens de Confederations Cup dicht bij een stunt tegen wereldkampioen Italië. De Amerikanen stonden halverwege de wedstrijd met 1-0 voor, maar gaven de punten na rust alsnog uit handen. Door doelpunten van Giuseppe Rossi (2) en Danielle de Rossi wonnen de Europeanen met 1-3.

Zonde, vindt oud-PSV'er DaMarcus Beasley. "We hadden alles onder controle, maar een paar fouten kostten ons de partij", zegt hij op de website van de FIFA. "Daarvoor moet je Italië ook complimenteren. Ze straften elk foutje genadeloos af."

Ondanks de nederlaag kan zijn elftal genoeg positieve punten meenemen uit de wedstrijd, vindt Beasley. "We creëerden veel kansen en hadden meer kunnen scoren. Natuurlijk is het zuur dat we met lege handen staan, maar zo gaat het soms nu eenmaal. We hebben zeventig minuten keihard gevochten en uitzicht gehad op een mooi resultaat. Hopelijk kunnen we de volgende wedstrijd tegen Brazilië ook zo goed voor de dag komen", aldus de 27-jarige aanvaller van Glasgow Rangers.

De Verenigde Staten moeten nu minimaal één punt pakken tegen Brazilië om uitzicht te houden op een plek in de halve finale van de Confederations Cup.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen