Rosales ziet kansen voor Ajax tegen Inter

13 maart 2006, 10:59

Na de topper tegen PSV heeft Ajax sinds zondag haar vizier volledig gericht op het Champions League-treffen met Inter Milaan. In Italië zullen de Amsterdammers dinsdag moeten winnen om de kwartfinale te bereiken. Mauro Rosales, de opgebloeide rechtsbuiten van Ajax, ziet echter voldoende mogelijkheden. 

"Inter heeft een ervaren ploeg. Dat kon je in de thuiswedstrijd heel goed zien. De eerste helft tastten ze de wedstrijd af. In de tweede helft schakelden ze ons spel over de flanken uit om vervolgens het spel en de wedstrijd naar hun hand te zetten. Dat is bijzonder knap en dat lukt ons nog niet. We spelen nog te veel wedstrijden, waarin we de ene helft minder goed spelen dan de andere helft", zegt Rosales op de website van Ajax.

Overigens kan Inter, in tegenstelling tot in de heenwedstrijd in Amsterdam, weer een beroep doen op spelmaker Juan Sebastian Veron. Volgens Rosales is zijn landgenoot een belangrijke spil in het elftal van trainer Mancini. "Inter met Veron is een veel beter Inter. In maart 1999 ben ik met het Argentijnse elftal meegegaan naar Nederland voor een oefeninterland. Ik stond zo maar tussen alle grote Argentijnse spelers op het trainingsveld. Ik kan je verzekeren dat ik, bijvoorbeeld, zeer onder de indruk was van de verschijning en de manier van spelen van Veron", blikt Rosales terug op zijn eerste kennismaking met Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen