'Newcastle-eigenaar wil af van Shearer'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 juni 2009 – De chaos bij Newcastle United duurt voort. Sinds de degradatie wemelt het van de geruchten op St. James' Park. Veel onduidelijkheid heerst, zo ook over de positie van trainer Alan Shearer. Volgens The Mail on Sunday is het gedaan met de publiekslieveling. 

Shearer wil zelf graag blijven bij The Magpies, maar eigenaar Mike Ashley stelde de fans teleur dat de voormalige spits geen eerste keus is op zijn lijstje. Bij gebrek aan betere kandidaten onderhandelen beide partijen wel over een langer verblijf. De besprekingen zouden echter zijn vastgelopen.

Een samenwerking tussen de baas van Newcastle en het clubicoon lijkt daardoor ver weg. "Het is een ongelooflijke situatie", vertelt een anonieme insider de Britse krant. "De spelers komen binnen een maand terug, maar niemand weet wat er allemaal speelt. Het wordt tijd dat iemand orde op zaken stelt."

Op de achtergrond speelt ook nog het verhaal dat Ashley af wil van Newcastle. De eigenaar zou de ooit zo succesvolle club opnieuw te koop hebben gezet. Voor wie interesse heeft: Newcastle is voor minder dan honderd miljoen euro over te nemen. Een koopje voor de rijke liefhebber.

Reacties

gerelateerd