Sombere Van Geel: "Weinig reden tot optimisme"

3 juni 2009, 09:59

Martin van Geel vreest dat vanavond het doek valt voor zijn Roda JC. Met een zwaar gehavend elftal moeten de Limburgers in Leeuwarden winnen van Cambuur om in de Eredivisie te blijven. De technisch directeur is weinig optimistisch.

"Ik vrees het ergste, dat lijkt me logisch. Zeker na de deceptie van afgelopen zondag is er weinig reden tot optimisme", verzucht hij in Voetbal International.

Van Geel baalt flink dat zijn ploeg het karwei drie dagen geleden in eigen stadion niet afmaakte. "Met tien-tegen-tien creëerden we zeker nog vijf à zes uitstekende mogelijkheden. We hadden met 5-1 moeten winnen, maar alsnog verpestten we het. Ik kan er nog steeds niet over uit, zo groot was de teleurstelling."

De directeur maakt er geen geheim van dat degradatie een regelrechte ramp zou zijn voor zijn team. "Het zou een fiasco zijn. We moeten dan zeker de helft terug qua begroting. Stel dat we ons straks weer moeten melden bij de gemeente Kerkrade voor steun of dat we een deel van de 37 procent van de aandelen die we nu van het stadion zitten moeten verkopen. Roda JC hoort gewoon in de Eredivisie, klaar uit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen