Kalezic: "We moeten ons lesje hebben geleerd"

Ger
29 mei 2009, 11:36

Voor De Graafschap is de opdracht zondag in eigen huis tegen RKC Waalwijk duidelijk. De Doetinchemmers moeten winnen om degradatie uit de Eredivisie te voorkomen. De eerste wedstrijd tegen RKC ging donderdagavond met 2-0 verloren.

"We moeten ons lesje hebben geleerd vandaag en zondag een derde wedstrijd afdwingen", laat trainer Darije Kalezic van De Graafschap weten. "We waren afgereisd naar Waalwijk met aanvallende intenties, maar daar hebben we niks van laten zien. Vanaf het begin werd de aanval moeilijk gevonden. Daarbij verloren we ook veel tweede ballen op het middenveld en gingen we achteruit lopen. Met 0-0 bij rust mochten we blij zijn."

"In de rust hebben we met Luuk de Jong een balvaste spits ingebracht. Daardoor hoopten we op meer aansluiting en meer voetbal. Maar dan krijg je twee doelpunten tegen uit spelhervattingen. Dat zegt veel over ons en het symboliseert ons seizoen", verzucht de oefenmeester. "Op het eind gingen we opportunistisch spelen en ook één op één achterin. Uiteindelijk moet ik stellen dat RKC de terechte winnaar is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen