Krul: "We hikten al een tijdje tegen het onheil aan"

Ger
27 mei 2009, 19:24

Tim Krul beleefde afgelopen weekeinde met Newcastle United een dramatisch slot van de Premier League. De Nederlandse reservegoalie zag zijn Engelse werkgever uit de Premier League degraderen.

"Dramatisch dat het seizoen zo is geëindigd. We liepen al een tijdje tegen het onheil aan te hikken, maar het blijft ontzettend jammer. In de rust hoorden we dat één goal in principe genoeg was voor handhaving. Helaas lukte dat niet. De degradatie is een heel grote klap", zegt Krul op OnsOranje.nl.

"De club moet weer helemaal op nul beginnen. Voor de degradatie zijn natuurlijk factoren aan te wijzen. Dat we vier trainers in één seizoen hebben gehad, hielp niet bepaald mee. Toch is uiteindelijk de groep verantwoordelijk. Er is voldoende kwaliteit, maar het kwam er simpelweg niet uit."

Als het aan de sluitpost ligt, blijft trainer Alan Shearer ook volgend seizoen aan de club verbonden. "Hij heeft echt alles gedaan wat in zijn mogelijkheden lag. Shearer is een prima trainer, een sterke persoonlijkheid die boven de groep staat. Ik hoop dat hij blijft."

Ook Krul zelf ziet voldoende perspectief bij The Magpies. "Ik zie momenteel geen reden om Newcastle United te verlaten. Mijn eerste optie is om het nieuwe seizoen als eerste keeper te starten. Dat gevecht wil ik aangaan. Het is zaak om zo snel mogelijk terug te keren in de Premier League en ik hoop dat ik daar een wezenlijke bijdrage aan kan leveren. Dat zou fantastisch zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen