"Jol en HSV dachten anders over de toekomst"

27 mei 2009, 09:50   Bijgewerkt: 27 mei 2009, 09:57

Martins Jol overstap naar Ajax was voor alle partijen het beste. Dat zegt Bernd Hoffmann, de voorzitter van Jols oude club Hamburger SV. De Duitse ploeg gaf toestemming voor de transfer, ondanks dat de coach een doorlopend contract had.

"We hebben de afgelopen dagen veel gesprekken gevoerd en daaruit bleek dat een vertrek naar Ajax voor zowel Martin Jol als Hamburger SV de beste optie was", zegt de preses op de website van zijn club. "De clubleiding heeft verschillende gesprekken gevoerd met Martin en daaruit bleek dat we anders dachten over de toekomst."

Met die laatste opmerking verwijst Hoffmann naar de nadrukkelijke wens van Jol om de selectie van Hamburger SV komende zomer spectaculair te versterken. Hij wilde op die manier de transfers van onder meer Rafael van der Vaart, Nigel de Jong, Vincent Kompany en Ivica Olic opvangen. De Duitse club wilde echter niet veel geld vrijmaken voor versterkingen, tot frustratie van de Haagse coach. "Iedere trainer ambieert om met een zo goed mogelijke selectie te werken", vervolgt Hoffmann. "Die ambitie hebben wij ook. Maar als club moeten we verantwoord bezig blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen