Cambuur-fans massaal in de rij voor kaartjes

26 mei 2009, 10:00   Bijgewerkt: 26 mei 2009, 12:22

Fans van SC Cambuur hebben een korte nacht achter de rug. Nadat maandagavond de overwinning op FC Zwolle (2-0) gevierd werd, stonden de supporters dinsdagochtend alweer massaal in de rij om een kaartje te bemachtigen voor de finale van de play-offs tegen Roda JC. Cambuur speelt komende donderdag in eigen stadion tegen de Limburgers, drie dagen later vindt de return plaats in Kerkrade.

Rond 9.00 uur 's ochtends stonden al meer dan 2.000 fans in de rij bij het stadion om een kaartje voor de thuiswedstrijd te kopen, meldt Omroep Friesland. Uiteindelijk waren alle kaarten na 2,5 uur uitverkocht. "Normaal gesproken verkopen we voor een wedstrijd ongeveer achtduizend kaarten nu zijn het er 10.200. We hadden er zelfs wel 15.000 kunnen verkopen", aldus Cambuur-directeur Alex Pama.

Voor de uitwedstrijd tegen Roda JC aanstaande zondag zal Pama wachten hoe het donderdag loopt. "Vrijdagochtend praten we met de burgemeester over veiligheidsmaatregelen. Omdat lang niet iedere supporter naar de uitwedstrijd kan, hangen we waarschijnlijk een groot scherm op in het Cambuurstadion, zodat iedereen de wedstrijd alsnog kan volgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen