Overwinningen voor top-vier in Premier League

Ger
24 mei 2009, 20:29   Bijgewerkt: 24 mei 2009, 21:54

Manchester United heeft zondag tijdens de laatste speelronde van de Premier League een kleine zege behaald. De B-keus van de Engelse kampioen zegevierde dankzij een treffer van Darren Gibson met 1-0 bij Hull City. Komende woensdag speelt ManUnited de Champions League-finale tegen Barcelona.

{image[265335][left-half][]}Liverpool, waar afscheid werd genomen van de naar Leverkusen vertrekkende Sami Hyypia, won voor eigen publiek van Tottenham Hotspur: 3-1. Fernando Torres opende op aangeven van Dirk Kuyt de score. Een door Alan Hutton getoucheerde uithaal van de Oranje-international betekende de 2-0. Nadat Robbie Keane namens Spurs iets terugdeed, legde Yossi Benayoun de eindstand vast. De bezoekers grepen door het verlies naast een ticket voor de Europa League.

De laatste competitiewedstrijd van Guus Hiddink als interim-coach van Chelsea leverde een overwinning op. De Nederlandse oefenmeester zag zijn elftal met 2-3 zegevieren bij Sunderland. Voor Chelsea scoorden Nicolas Anelka, Salomon Kalou en Ashley Cole. Bij de thuisclub waren Kieran Richardson en Kenwyne Jones trefzeker.

{image[265339][right-half][]}Arsenal was op eigen veld duidelijk te sterk voor Stoke City: 4-1. Robin van Persie scoorde twee keer, waaronder een penalty. De andere goals van Arsenal kwamen op naam van James Beattie (eigen doelpunt) en Abou Diaby. Stoke deed vanaf elf meter iets terug in de persoon van Ricardo Fuller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen