Den Bosch haalt ook transfervrije Van Buuren binnen

23 mei 2009, 12:08   Bijgewerkt: 23 mei 2009, 12:14

FC Den Bosch roert zich flink op de transfermarkt. Nadat eerder vandaag al bekend werd dat Fabio Caracciolo op huurbasis naar de Brabantse hoofdstad komt, heeft de ploeg nu ook Kees van Buuren vastgelegd. De verdediger komt transfervrij over van FC Utrecht, waar hij niet in aanmerking kwam voor contractverlenging.

De 22-jarige Van Buuren, die de afgelopen elf jaar in Utrecht voetbalde, is blij met zijn transfer. "Ik wil graag meer aan voetballen toekomen. En FC Den Bosch vind ik één van de beste clubs uit de Jupiler League. Met grote regelmaat speelt FC Den Bosch om promotie en al jaren is meedoen aan de play-offs de minimale doelstelling. Ik heb dus niet lang hoeven nadenken over een overgang naar Den Bosch."

"Daarnaast hoorde ik van mijn ploeggenoten bij FC Utrecht veel goede verhalen over de club. Michel Vorm, Cedric van der Gun, en Barry Maguire hebben er ook gespeeld en zijn allemaal zeer positief. Samen met Barry ben ik dit seizoen al eens wezen kijken in Stadion De Vliert en de sfeer daar gaf me een goed gevoel", zegt hij.

Eind maart legde FC Den Bosch ook al Niels Vorthoren en Steef Nieuwendaal vast. Beide spelers komen, eveneens transfervrij, over van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen