Volendam voerde nog geen gesprekken met trainers

22 mei 2009, 19:10   Bijgewerkt: 22 mei 2009, 19:17

De zoektocht van FC Volendam naar een nieuwe trainer is in volle gang. De formatie uit het vissersdorp heeft bij monde van directeur voetbalzaken Peter Wijker gezegd dat er de afgelopen week liefst 25 coaches hebben gesolliciteerd voor de vacante trainerspositie bij Volendam.

"We hebben nog geen gesprekken met trainers gevoerd, maar er zijn wel al wat contacten gelegd", aldus Wijker in het Noordhollands Dagblad. De Wijkbroeken, die twee weken terug gedwongen afscheid namen van de Eredivisie, zitten sinds vorige week vrijdag zonder hoofdcoach, na het plotselinge vertrek van Frans Adelaar naar Sparta Rotterdam.

Of de nieuwe trainer net als zijn voorganger een beroep kan doen op keeper Jeroen Verhoeven (foto), is nog ongewis. De sluitpost staat in de belangstelling van VVV Venlo. De Limburgse promovendus heeft zich echter nog niet gemeld aan de Dijk. "Ik heb zelf niets van VVV vernomen", zegt Wijker. "Wij willen graag met Jeroen door, maar als een club een transfersom wil betalen dan valt er altijd te praten. Wij willen een speler die zich kan verbeteren niet tegenhouden."

Verder hebben Tim Bakens, Paul de Lange, Dominique van Dijk en Gerry Koning een nieuwe aanbieding ontvangen van de Noord-Hollanders. Het viertal, dat een aflopend contract heeft, moet voor 1 juni laten weten of het heil ziet in de voorstellen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen