Boskamp niet langer trainer van Dender

Ger
19 mei 2009, 13:48   Bijgewerkt: 19 mei 2009, 15:54

Johan Boskamp vertrekt per direct als trainer van FCV Dender. Dat hebben de Rotterdammer en de Belgische club 'in onderling overleg' besloten. Aanleiding voor het vertrek is een nieuwe aanvaring van de oefenmeester met zijn assistent Patrick Asselman.

De 60-jarige Boskamp was sinds november 2007 als coach aan Dender verbonden. Hij had al laten weten na dit seizoen bij de club te zullen vertrekken. Beide partijen kiezen nu voor een eerder afscheid omdat 'de situatie onhoudbaar was geworden'.

Dender strijdt tegen degradatie uit de hoogste Belgische klasse. De club moet zich via een nacompetitie met SV Roeselare, Antwerp FC en Lierse SK zien te handhaven. Alleen de winnaar van deze competitie blijft komend seizoen actief in de Jupiler Pro League.

Boskamp heeft diverse Belgische clubs onder zijn hoede gehad. Hij was trainer van Lierse, Beveren, Kortrijk, Anderlecht, AA Gent, Racing Genk en Standard Luik. Met Anderlecht veroverde hij drie keer de Belgische titel en een keer de beker. Dat laatste deed hij ook met Racing Genk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen