"Thiebaut scoort evenveel als heel De Graafschap"

19 mei 2009, 11:24

Ook De Graafschap start vanavond aan de zware nacompetitie, die moet leiden tot lijfsbehoud in de Eredivisie. De Superboeren stuiten als eerste op MVV, een tegenstander die volgens De Graafschap-coach Kalezic levensgevaarlijk is.

"Ze hebben een goed voetballende ploeg, scorend vermogen en zijn fysiek sterk. Hun spits Gunter Thiebaut heeft bijna net zo veel goals gemaakt (20) als wij in het hele seizoen (24). Een makkie wordt het zeker niet. MVV heeft respect bij ons afgedwongen", zegt de coach van de Doetinchemmers in Dagblad de Gelderlander.

Kalezic mist vanavond alleen spitsen Luuk de Jong en Jason Oost. Verder staat zijn team er prima voor, vindt hij. "We zijn fysiek goed in orde, ook omdat we gepiekt hebben naar het einde van het seizoen én de nacompetitie. En mentaal is het ook geen probleem. We hebben uit de laatste negen wedstrijden dertien punten gehaald, dat zijn er net zo veel als de eerste zeventien wedstrijden tot de winterstop. We hebben dus al een geweldige prestatie geleverd en dat geeft veel vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen