Valencia verspeelt vierde plek na verlies bij Atletico

17 mei 2009, 23:00   Bijgewerkt: 17 mei 2009, 23:09

Atletico Madrid heeft met het oog op een plaats in de voorrondes van de Champions League goede zaken gedaan door in eigen stadion directe rivaal Valencia met een 1-0 nederlaag huiswaarts te sturen. De hoofdstedelingen stijgen naar de vierde plaats, met twee punten voorsprong op nummers vijf en zes Valencia en Villarreal.

De enige goal van het duel viel een kwartier voor rust. Op dat moment benutte Diego Forlan een penalty, die werd toegekend na een charge van Cesar Sanchez op Sergio Aguëro. Bij Valencia stond Hedwiges Maduro de volle negentig minuten binnen de lijnen. John Heitinga maakte geen deel uit van de equipe van de thuisclub.

Niet alleen in de strijd om plek vier is volop spanning; ook het degradatiegevecht is nog onbeslist. Wel lijkt Recreativo de Huelva na een 1-0 nederlaag bij concurrent Numancia veroordeeld tot afzakking naar de Segunda Division. De ploeg staat onderaan, met vier punten achterstand op de veilige zeventiende plaats. Deze positie is in handen van Sporting Gijón, dat Malaga verraste (2-1).

Met nog twee duels te gaan komen maar liefst negen ploegen in aanmerking voor de drie degradatieplaatsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen