PSV'er Méndez krijgt drie duels schorsing

Ger
4 mei 2009, 18:41   Bijgewerkt: 4 mei 2009, 18:53

Edison Méndez heeft een schorsing van drie wedstrijden gekregen vanwege zijn rode kaart tegen NEC (1-1). De middenvelder van PSV deelde zondag in de slotfase een harde schop uit aan Lasse Schöne. Scheidsrechter Richard Liesveld stuurde Méndez direct van het veld.

Voor PSV was het de tweede rode prent van de middag. Eerder moest Danko Lazovic met twee gele kaarten naar de kant. Door de schorsing mist Mendez het laatste competitieduel van PSV uit tegen Willem II. Daarnaast moet de Ecuadoriaan volgend seizoen de eerste twee duels vanaf de tribune bekijken. 

AZ'er Gill Swerts is door de tuchtcommissie van de KNVB met twee wedstrijden schorsing bestraft. De verdediger beging tegen FC Twente een onbesuisde tackle op Eljero Elia. De Belg mist nu het thuisduel met Heerenveen en het eerste competitietreffen na de zomer.

Ajax-verdediger Oleguer staat op de laatste speeldag aan de kant tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Spanjaard kreeg één duel schorsing voor het neerhalen van de doorgebroken Spartaan Edouard Duplan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen