Vonk mogelijk niet op tijd hersteld voor bekerfinale

24 april 2009, 09:19   Bijgewerkt: 24 april 2009, 09:24

De blessure die doelman Hans Vonk woensdag opliep in de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen, is ernstiger dan gedacht. De routinier moet nog minimaal twee weken rust houden, zo meldt de Friese club op haar officiële website.

"Het herstel zou zelfs wel langer dan twee weken kunnen duren", zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde over Vonk, die last van zijn bovenbeen heeft. "De pijn die hij nu heeft kan een eerste reactie op de blessure zijn. We moeten een paar dagen afwachten, maar als het niet snel verbeterd, wordt het richting bekerfinale nog krapjes."

Ook Michal Svec en Viktor Elm kwamen niet ongeschonden uit de strijd met Volendam. Beide spelers zijn twijfelgevallen voor het duel met FC Twente van komend weekend. "Svec heeft een schop op de knie gehad. We zullen vandaag bekijken hoe het met hem gaat. Viktor heeft vanwege zijn hamstrings rust gekregen tegen Utrecht. Hij heeft de wedstrijd woensdag goed doorstaan, maar had donderdag toch wel wat reactie. Ook voor hem geldt dat we moeten bekijken of het verstandig is hem tegen Twente te laten beginnen", aldus het medische rapport van Ten Voorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen