Nilsson: "Niet leuk om feestje AZ te verpesten"

19 april 2009, 02:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een lachje kon er amper af bij Lasse Nilsson, direct na de wedstrijd tussen AZ en Vitesse. De Arnhemse ploeg boekte in Alkmaar een knappe 1-2 overwinning, maar de Zweedse aanvaller leek zich vooral schuldig te voelen tegenover de thuisclub. Die moest door de verrassende nederlaag het kampioensfeest uitstellen.

"Het is niet leuk om hun feest te verpesten", luidde de opvallende reactie van Nilsson tegen FCUpdate.nl. "AZ verdient de titel en had het vanavond met hun eigen supporters kunnen vieren. Onze overwinning was ook niet terecht, AZ had het betere van het spel. Maar goed, het gaat uiteindelijk om de doelpunten."

AZ kwam tegen Vitesse al snel met 1-0 voor, door een goal van Mounir el Hamdaoui. "Toen vreesde ik dat er nog wel een paar goals zouden vallen voor AZ", geeft Nilsson toe. "Maar we kwamen vanuit het niets op 1-1 en daarna bleven we compact spelen. We gaven weinig kansen weg en kwamen uiteindelijk zelfs op 1-2. Ik gaf een vrije trap mee aan Büttner en zijn schot ging via een been in de goal."

Door de zege maakte Vitesse ineens weer kans op deelname aan de play-offs. Zo ver wil Nilsson echter nog niet kijken. "Volgende week spelen we thuis tegen Heerenveen. Pas als we dan winnen, kunnen we aan de play-offs denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen