Jans verwacht lastige wedstrijd in Doetinchem

Ger
18 april 2009, 09:30

FC Groningen-trainer Ron Jans hoopt zaterdagavond op drie punten tegen De Graafschap. De noorderlingen gingen afgelopen zondag op eigen veld nog met 2-3 onderuit tegen Vitesse.

"Het is aan de ploeg te laten zien dat we geleerd hebben van die wedstrijd. Toen stond het vooral in verdedigend opzicht achterin niet goed. En opbouwend was het ook niet voldoende", blikt Jans terug op de website van FC Groningen. "Het was voor die linie de slechtste wedstrijd van het seizoen. Maar eigenlijk was het hele team onvoldoende. Er stond blijkbaar te weinig druk op en daardoor was de ploeg niet scherp, niet honderd procent."

Jans hoopt op beterschap in Doetinchem. "Voor De Graafschap hangt er veel af van deze wedstrijd. Zij kunnen met name in de thuiswedstrijden de tegenstander vooral heel slecht laten spelen vanuit een verdedigende organisatie. En als ze zelf op voorsprong komen, wordt het nog veel lastiger. Het initiatief zal waarschijnlijk bij ons komen te liggen. Het zal een lastige wedstrijd worden, maar misschien is dat in dit geval juist een voordeel. De nederlaag tegen Vitesse is er een extra reden om het te laten zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen