Heerkes beslist vrijdag over Pieckenhagen en Everton

16 april 2009, 21:32

Het is nog altijd onduidelijk of doelman Martin Pieckenhagen en aanvaller Everton vrijdag mee kunnen doen in de thuiswedstrijd van Heracles Almelo tegen NAC Breda. Beide spelers zijn herstellende van lichte blessures. 

"Everton en Pieckenhagen zijn nog vraagtekens, vrijdag beslissen we of ze kunnen spelen", zegt coach Gert Heerkes op de officiële website van de Almeloërs. Heracles kan tegen NAC sowieso niet beschikken over Kwame Quansah (geschorst), Sebastiaan Steur (lies), Karim Bridji (knie) en Paddy John (bovenbeen).

Ondanks de absentie van dit viertal, en mogelijk dus ook Pieckenhagen en Everton, hoopt Heerkes dat zijn elftal een goed resultaat neer kan zetten tegen NAC. Maar dat zal zeker niet gemakkelijk worden, weet de coach. "NAC Breda kan bouwen op een goede organisatie. Ze hebben goede spitsen en een aantal creatieve jongens, ze zijn moelijk te verslaan. Wij willen natuurlijk heel graag winnen. Dat wordt een lastige opgave maar ik hoop dat we de lijn van het thuisduel met Heerenveen door kunnen trekken. Als we dat voor elkaar krijgen hebben we ook tegen NAC Breda kans."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen