Sissoko kan opgelucht ademhalen

6 maart 2006, 02:22

Liverpool-middenvelder Mohamed Sissoko heeft voor het eerst in ruim anderhalve week weer eens goed nieuws te horen gekregen. De Malinees raakte in het Champions League-duel met Benfica zwaar geblesseerd aan zijn oog, waarna gevreesd werd dat hij het zicht in zijn rechteroog zou kunnen verliezen. Inmiddels is echter gebleken dat dit niet het geval zal zijn.

Sissoko kreeg in de wedstrijd tegen de Portugezen de schoen van tegenstander Beto in zijn oog. De middenvelder werd direct overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij angstige momenten meemaakte. "De dokters vertelden me dat de mogelijkheid bestond dat ik aan één oog blind zou raken. Dat waren de angstigste momenten van mijn leven", blikt hij op de website van Liverpool terug op zijn blessure.

De Malinees vreesde dat hij nooit meer terug zou kunnen keren op de velden, maar onderzoek in Liverpool heeft uitgewezen dat hij wellicht nog dit seizoen een rentree kan maken. "De specialisten zijn optimistisch dat mijn zicht hersteld, al bestaat de kans dat het niet honderd procent wordt", aldus de 21-jarige middenvelder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen