Boskamp weet binnenkort meer over toekomst

13 april 2009, 22:29

Johan Boskamp krijgt binnen enkele weken te horen of hij ook komend seizoen mag plaatsnemen op de trainersstoel van FCV Dender EH of dat zijn huidige assistent Patrick Asselman zijn taken overneemt.

Het is volgens het bestuur van de Belgische eersteklasser onmogelijk om met beide verder te gaan, dus zal de clubleiding binnenkort beslissen wie er in de toekomst de scepter zwaait. Voorzitter Patrick de Doncker ontkent dat die keuze reeds is gemaakt, zoals een aantal Belgische media onlangs suggereerde.

"Ik heb vorige week met Johan gepraat", zegt De Doncker tegen Sporza. "We zijn tot de conclusie gekomen dat het niet mogelijk is om aan een nieuw seizoen te beginnen met Asselman én Boskamp. We zullen dus moeten kiezen."

De preses zei tevens dat het een moeilijke opgave wordt om tussen beide coaches te kiezen. "Het wordt niet simpel, want we zijn over beiden tevreden. Johan heeft veel invloed binnen de club en heeft prachtig werk geleverd. Terwijl Patrick een kind van het huis is. Over een paar weken zullen we de knoop doorhakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen