Bayern München herstelt zich, Wolfsburg blijft winnen

11 april 2009, 17:16   Bijgewerkt: 11 april 2009, 18:25

Bayern München heeft zich enigszins gerevancheerd voor de pijnlijke nederlagen tegen VfL Wolfsburg (vorig weekend, 5-1) en FC Barcelona (woensdag, 4-0). In eigen stadion boekte de ploeg van de geplaagde coach Jürgen Klinsmann een overtuigende 4-0 zege op Eintracht Frankfurt. Bayern klom hierdoor naar de tweede plek achter VfL Wolfsburg, dat won van Borussia Mönchengladbach (1-2).

Koploper VfL Wolfsburg boekte opnieuw een overwinning. Op bezoek bij Borussia Mönchengladbach, dat de laatste weken in prima vorm steekt, werd het 1-2. De Bosnische spits Dzeko, sinds enige tijd wel bekend in België, opende de score. Voormalig Standard-verdediger Dante leek Gladbach vervolgens een punt te bezorgen, maar in de slotfase maakte Sascha Riether de winnende goal. Wolfsburg behoudt hierdoor een voorsprong van drie punten op Bayern München.

Hertha BSC haakte af in de titelstrijd, door met 2-0 te verliezen bij Hannover 96. De achterstand van de club uit Berlijn, die enkele weken geleden nog koploper was, op Wolfsburg liep hierdoor op tot vijf punten. Ook winterkampioen 1899 Hoffenheim is het spoor volledig bijster. In eigen stadion ging de ploeg van coach Ralf Rangnick kansloos onderuit tegen degradatiekandidaat VfL Bochum (0-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen