'Simons zoekt ruzie met lachende Pocognoli'

3 april 2009, 09:05   Bijgewerkt: 3 april 2009, 16:35

De Belgische nationale ploeg lijkt er weer een probleem bij te hebben. Na afloop van de verloren uitwedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina (2-1) is in de kleedkamer een ruzie uitgebroken tussen PSV'er Timmy Simons en AZ-verdediger Sebastien Pocognoli. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws

De ruzie zou zijn begonnen toen Pocognoli, bij terugkomst in de kleedkamer, opzichtig begon te lachen. Simons zocht daarna de confrontatie met de jonge verdediger, waarbij hij steun kreeg van doelman Stijn Stijnen. "Allemaal omhooggevallen vedetjes, die jonge gasten", zou één van de oudere spelers vervolgens gezegd hebben over zijn jonge teamgenoten, onder wie Pocognoli.

Een andere routinier, Wesley Sonck, stelde al dat 'de oude generatie' zich niet zomaar zou laten verslaan door Bosnië. Deze woorden viel bij een aantal jongeren, waaronder Marouane Fellaini, in het verkeerde keelgat. "Waar heeft hij het over?", vraagt de middenvelder van Everton zich af. "Dit heeft niks met onze mentaliteit te maken. Hij zegt zulke dingen tegen jullie, maar niet tegen ons. Als Sonck iets te zeggen heeft, moet hij dat in de kleedkamer doen en niet in de pers."

Door de nederlaag tegen Bosnië kan België WK-deelname vrijwel zeker vergeten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen