Lazovic: "Waarom overkomt dit mij, en waarom nu?"

16 maart 2009, 00:15

Danko Lazovic was de grote schlemiel bij Feyenoord-PSV. De Serviër kreeg bij een stand van 0-0 twee enorme kansen om zijn elftal op voorsprong te zetten, maar faalde jammerlijk. Dure missers, vooral omdat Leroy Fer vlak daarna namens de thuisclub wél trefzeker was en zijn ploeg daarmee een 1-0 overwinning bezorgde.

Lazovic, die weer eens de hele wedstrijd uitgefloten werd door het Legioen, stond na afloop van het duel dan ook met een gezicht als een oorwurm de media te woord. "Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik kan die missers echt niet uitleggen", stamelt de oud-Feyenoorder tegen FCUpdate.nl. "Vooral die eerste kans...normaal gesproken is dat gewoon een gemakkelijk doelpunt. Nu schoot ik hem naast. Ongelooflijk. Ik weet echt niet waarom mij dit overkomt, en waarom juist in deze wedstrijd."

"Dat we deze wedstrijd verliezen, is misschien typerend voor de situatie waar we in zitten", zegt teamgenoot Dirk Marcellis. "Het was van beide kanten een slechte wedstrijd, maar de beste kansen waren voor ons. Feyenoord heeft niet één kans gehad en scoort uiteindelijk uit een corner. Het zit ons gewoon niet mee, in dit soort wedstrijden heb je een beetje geluk nodig. De top-vier? Pfoe. De realiteit is dat de teams onder ons, dichter bij staan dan de teams boven ons. We moeten eerst maar eens zelf onze wedstrijden gaan winnen, dan zien we vanzelf waar we uitkomen. Want één punt uit de laatste drie wedstrijden, dat is PSV-onwaardig", vindt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen