Atletico Madrid buigt 0-2 achterstand om in zege

15 maart 2009, 20:53   Bijgewerkt: 15 maart 2009, 20:59

Atletico Madrid heeft met het oog op plaatsing voor de voorronde van de Champions League uitstekende zaken gedaan door thuis met 3-2 te winnen van concurrent Villarreal: 3-2. Na ruim vijftig minuten stonden de Madrilenen, bij wie John Heitinga een basisplaats had, nog met 0-2 achter. Sergio Aguero, Diego Forlan en Antonio Lopez brachten met elk één treffer het thuispubliek in extase. Javier Venta (Villarreal) werd met twee gele kaarten voortijdig van het veld gestuurd.

Met de behaalde drie punten wipt Atletico naar de vijfde plaats, op twee punten van Villarreal. De vijfde stek wordt gedeeld met Malaga, dat in het slotkwartier een 2-0 voorsprong op nummer drie Sevilla verspeelde: 2-2. Deportivo La Coruna heeft zijn kans om op gelijke hoogte te komen met Villarreal laten schieten. Bij Sporting Gijón ging het met 3-2 ten onder.

In het rechterrijtje kwam geen van de onderste zes ploegen tot een zege. In Sevilla deelden Betis en Osasuna de punten (0-0), terwijl ook hekkensluiter Espanyol en Real Mallorca in een rechtstreeks duel gelijkspeelden. De ploeg uit Barcelona werkte in de laatste twintig minuten wel een 1-3 achterstand weg.

Voor Getafe en Numancia bleek ook een remise te hoog gegrepen. Numancia werd met 5-0 vernederd door Racing Santander. Getafe bleef een dergelijke oorwassing bespaard. Desondanks zal de 1-0 nederlaag bij middenmotor Valladolid hard zijn aangekomen, aangezien de club nog maar twee punten boven de rode streep staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen