Trabzonspor en Galatasaray laten topper onbeslist

15 maart 2009, 20:08   Bijgewerkt: 15 maart 2009, 20:15

De topper in de Turkse competitie tussen Trabzonspor en Galatasaray heeft geen winnaar opgeleverd: 2-2. Na zeven minuten zette Gomes da Costa Alanzinho de thuisclub met een fraaie volley op 1-0, maar nog voor rust trok Milan Baros de stand weer in evenwicht.

Halverwege de tweede helft maakte Arda Turan de 1-2 uit de rebound van een schot van Baros. Het was echter niet genoeg voor de topclub. In de 82ste minuut moest Yaser Yildiz inrukken met een rode kaart, waarna Trabzonspor de numerieke meerderheid meteen uitbuitte. Via Gustavo Colman kwam het op 2-2.

Beide ploegen schieten weinig op met de remise. Nummer drie Trabzonspor verkleinde zijn achterstand op koploper Sivasspor tot drie punten. Galatasaray, dat teleurstellend vijfde staat, verzamelde vijf punten minder dan de verrassende lijstaanvoerder uit Sivas.