Spanning terug na ruime zege Liverpool op ManU

14 maart 2009, 15:46   Bijgewerkt: 14 maart 2009, 17:54

Liverpool mag nog altijd een sprankje hoop houden op de Engelse landstitel. Zaterdag won de ploeg van Rafael Benitez de topper tegen Manchester United en verkleinde zo het gat met de lijstaanvoerder tot vier punten. Daarbij moet wel de kanttekening worden gemaakt dat The Red Devils een duel tegoed hebben.

Normaal gesproken is het schier onmogelijk om de defensie van de formatie uit Manchester te passeren. In 27 competitieduels incasseerde de club slechts twaalf treffers. Liverpool had echter geen boodschap aan die statistiek en scoorde er lustig op los: 1-4. Het is dit seizoen pas de eerste keer dat de ploeg van Sir Alex Ferguson verslagen wordt op Old Trafford.

Lang kon Manchester niet genieten van de voorsprong. Vijf minuten later tekende Fernando Torres op aangeven van Martin Skrtel voor de gelijkmaker, waarna de bezoekers kort voor rust een strafschop kregen. Patrice Evra vergreep zich aan Steven Gerrard, die vervolgens zelf scoorde vanaf de stip: 1-2.

Bij Manchester United stond Edwin van der Sar de hele wedstrijd onder de lat. De Nederlander kreeg één minuut voor rust geel voor aanmerkingen op de arbitrage. Bij Liverpool maakte Dirk Kuyt eveneens de negentig minuten vol. Ryan Babel loste negen minuten voor tijd Torres af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen