Ahahaoui na dit seizoen transfervrij weg bij Go Ahead

9 maart 2009, 21:37

Go Ahead Eagles heeft de optie in het contract van Achmed Ahahaoui (foto, links) om de samenwerking na dit seizoen te vervolgen niet gelicht, weet De Stentor. Dit heeft tot gevolg dat de aanvaller na dit seizoen transfervrij de deur van de Adelaarshorst kan uitwandelen.

Voorzitter Hans de Vroome bevestigt de woorden van de spelersagent. "Ik weet niet direct wanneer Achmeds optie verliep. Maar je kunt er vanuit gaan dat we met de spelers waarvan we opties wilden lichten dat wel gedaan hadden. Een optie in het contract betekent meestal ook een flinke verhoging van het salaris. Dat is iets wat we in deze tijden niet van plan zijn.''

Wellicht voetbalt Ahahaoui na dit seizoen toch nog in Deventer. "Misschien doen we Achmed alsnog een aanbieding'', aldus de preses. Of de geboren Amsterdammer ingaat op een nieuw voorstel is maar de vraag aangezien hij wordt gevolgd door een aantal Eredivisionisten. "Er is veel belangstelling voor Achmed. Er zijn ook drie of vier Eredivisieclubs die hem volgen. Jazeker'', aldus Slimani.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen